torsdag den 26. september 2013

Rødkålssalat m/persilleyoghurt og en lille flæskesteg hertil

1/4-1/2 hvidkål   - snittes fint
1/4-1/1 rødkål     - snittes fint
2 tsk sukker
1 tsk salt
50-100 g tørrede abrikoser - hakkes
1-2 æbler                            - skæres i tynde skiver
50g tørrede Tranebær
50g mandler                       - Hakkes og rist dem gyldne.

Persilleyoghurt
1 bdt persille
2 dl yoghurt DDV 7%
1 spsk sød sennep
salt og peber

Snit kålen fint.
Vend sammen og drys salt og sukker og kram kålen godt og lad den stå, mens det øvrige ordnes.

Hak abrikoser.
Skær æbler i tynde både og halver dem.

Skyl og hak persillen.
Rør yoghurten med sennep og persille, og lidt salt og peber.

Vend de 2 slags kål med dressingen, tilsæt alle delene og vend det godt rundt.

Drys de hakkede, ristede mandler over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar