tirsdag den 8. oktober 2013

Græskarsuppe med kylling

 
 


Kilde:  Magasinet Q - oktober 2013



1 løg   - Hakket
3 hvidløg -  hakket
1 porre  - i tynde skiver
2 blegselleri - i tynde skiver
1 æble     - Skræl og i både
Lidt Olivenolie

ca800g græskarkød i tern  ca ½ græskar fra 'Jettes Have'

2 ltr. bouillon

1 spk gurkemeje
2 spsk carry
Salt
1-2 spks citronsaft

tilbehør:
kyllingefileter
2 spsk græst Yoghurt
50 g ristede græskarkerner
evt. groft brød


Svits løg, hvidløg og porre. Blegselleri og æble tilsættes.

Hererfter kommes græskarkød i og det hele svitses i 5 min. uden det tager farve.

Tilsæt karry og gurkemeje og lade det varme op.  Hæld bouillon i gryden og lad suppen småkoge
i ca. 30  minutter.

Blend suppen gerne med en stavblender og smag til med salt og citronsaft.

Spæd evt. suppen og med kogevand fra kyllingefiletterne.

Server med yoghurt, kylling og græskarkerner og brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar