lørdag den 25. maj 2024

Fuldkornslasagne

 1 løg

1 AUBERGINE

1 bk champignon

2 tsk flydende fedstof

1 hvisløg

400 g hk oksekød

1 ds flåede tomater

1 lill dåse koncentreret tomatpure

1 tsk oregano

1 tsk tørret basilikum 

1 tsk salt

peber


Sauce

300 g hytteost

3 æg

½  tsk salt

peber

revet muskatnød

Løget hakkes fint

Auberginen skæres i små tern

Champignon skæres i skiver

Fedtstoffet smeltes og løgene svitses et par minutter

Champignon og Auberginen tilsættes og svitses ved høj varme til det er til det meste af væsken er fordampet.

Oksekødet og presset hvidløg tilsættes og brunes 

Flåede tomater tomatpure oregano - basilikum salt og peber tilsættes og kødsaucen koges igennme i ca 5 min.

SAUCE

Hytteost piskes sammen med æg salt og peber og muskatnød

---------------------

Der lægges et lag kødsauce i et smurt ovnfast fad 

Ovenpå lægges lasagneplader og et lag sauce Der fortsættes indtil ingredienser er grugt.

Revet ost drysse over retten 

*Der Bages ved 200 grader i ca 25 min. på miderste rille.


Skal trække i 5 min og serveres- evt med lidt salat og brød til 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar