torsdag den 5. september 2024

Krydrede cookies med hvid chokolade

( Kilde:Michelle Kristensen)

9 stk

1 spsk kokosolie

1 æg

75g kokossukker

1 tsk kanel

1/4 tsk stødt ingefær

1/2 tsk vanilliesukker

1 knsp salt

1 tsk bagepulver

50 g havregryn

55g mandemel

60 g hvid chokolade

evt 

49 g tranbær /rosiner


Smelt kokosolie i en gryde. pisk æg, kokossukkerog kokosolie sammen, pisk derefter krydderier og bagepulver i. rør Havregryn og mandelmel i dejen.

Hak chokoladen groft og vend den og tranebær i - lad dejen hvile køligt i 30 min.

form 9 kugler på en bageplade med bagepapir og BAG dem i 12- 15 min i ovnen ved 175grader

tage bagepladen ud og lad kagerne ligge på pladen et par minutter - Flyt dem over på en bagerist og lad      dem køle af

de kan opbevares i en lugttæt dåse kom gerne et stykke køkkenrulle i dåsen så de holder sig sprøde


Jeg bruger en plastpose 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar