( Kilde:Michelle Kristensen)
9 stk
1 spsk kokosolie
1 æg
75g kokossukker
1 tsk kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1/2 tsk vanilliesukker
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
50 g havregryn
55g mandemel
60 g hvid chokolade
evt
49 g tranbær /rosiner
Smelt kokosolie i en gryde. pisk æg, kokossukkerog kokosolie sammen, pisk derefter krydderier og bagepulver i. rør Havregryn og mandelmel i dejen.
Hak chokoladen groft og vend den og tranebær i - lad dejen hvile køligt i 30 min.
form 9 kugler på en bageplade med bagepapir og BAG dem i 12- 15 min i ovnen ved 175grader
tage bagepladen ud og lad kagerne ligge på pladen et par minutter - Flyt dem over på en bagerist og lad dem køle af
de kan opbevares i en lugttæt dåse kom gerne et stykke køkkenrulle i dåsen så de holder sig sprøde
Jeg bruger en plastpose
Ingen kommentarer:
Send en kommentar