mandag den 15. juni 2015

Blomkålspizza

400g blomkål                   -10,00-15,00 i juni md
2 æg
150g  revet ost (Cheddar) - 14,95
1spsk tørret oregano
2 spsk Loppefrøskaller
tilsæt evt lidt pofiber


Fyld
5-6 spsk Passata
ca 200 g. revet ost - 18,95
1 pk Parma      -       21,95
10-12  sorte oliven
5-6  soltørrede tomater
finthk blød timian
evt coctailpølser    - 15,95

Opvarm ovnen til230 grader.

BUND
Riv blomkålen fint på foodprocessoren.
Rør æg, ost, oregano og loppefrøskal og pofiber godt sammen med blomkålen.
Kom blomkålsbld. ud på en bageplade med bagepapir og fordel dejen godt ud til kanterne.
Brug hænderne ..

Bag pizzabunden i ovnen i 12-13 min. eller til den er blevet gylden.
Tag den ud af ovnen, men lad ovnen være tændt.


Fyldet
Smør pizzabunden med passata læg et lag revet ost på og til sidst skiverne af parmaen på toppen.
sammen med oliven og soltørrede tomater i skiver.

Kom pizzaen i ovnen og bag den i ca 5-10 min.  til osten er smeltet.

Lad pizzaen køle lidt af inden servering.
Så hænger det bedst sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar