lørdag den 2. maj 2020

Butterdejsstang med oksekød,spinat og feta

Oksekødsfyld:

½  løg
1 fed hvidløg
½ peberfrugt
1/4 squash
1 spsk olie
200 g okskød
 20 g tomatpure
½ spsk paprika
1 tsk spidskommen
200 g tomatsovs
salt og peber

Pil løg og hvidløg og hak begge fint
skyl peberfrugt og skær de hvide hinder og kerner fra og skær i tern
Skyl squashen og fjern den våde kernefyldte midte og skær i tern
Svits grøntsagerne i olie i 5  min

Skub græntsagerne til side på panden og skru lidt op varmen.
tilsæt oksekød og brun det af. Tilsæt tomatpure og krydderier og steg et øjeblik.
Hæld tomatsovs på og rør sammen - tag den af efter et minuter og køl af.

Fyld ovenpå

1 fed hvidløg
250g græsk youghurt
½ bdt persille
100 g hk spinat frossen
1 tsk salt
lidt peber
50 g mozarella

4 plader butterdej
75 g feta
1 æg


Fordel oksekødet på den udrullede butterdej  dernæst spinatyoughurten ovenpå og smuldr til sidst
feta.
skær en  række ridser i butterdejen
Pisk ægget sammen og pensl butterdejen med det.

Bag butterdejsstangen ved 200 grader i 25- 30 min til den er sprød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar