tirsdag den 16. juli 2013

Hindbærmarmelade med lakridssmag


250g hindbær
12 stk tyrkisk peber bolsjer
1 dl vand
3 dl Dansukker syltesukker - el. Rørsukker, Balsamicoeddike og acaciehonning

1 tsk melatin + sukker
Atamon



Bland vand og bolsjer i en kasserolle og lad det simre, til alle bolsjer er opløst.

Tilsæt bærrene og sukkeret og kog i yderligere 3 min. tilsæt siden hen melatin og tag en
tester på en tallerken om den er fin fyldig.

Tag gryden af varmen og skum af. Tilsæt evt lidt Atamon.

Hæld på glas og luk.

nu har jeg forsøgt med

400g Hindbær
350g rørsukker
1 dl hyldeblomstsaft (ikke blandet)
ca 1 dl vand
2 tsk lakridspulver

1½ tsk melatin+ sukker
2 hætter Atamon

Det hele efter samme opskrift som ovenfor og hældt på ATAMON skyllede glas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar