fredag den 10. maj 2013

Cookies


16 stk.

250g smør
350g farin
2 æg
1 tsk vaniljesukker
350g mel
1 tsk natron
200g hakket chokolade
100g valnødder (el.andet)

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft

Pisk smør og farin sammen.
Pisk dernæst æg i og vanilje.
Bland mel og natron og dette køres sammen med.
Hak chokolade og nødder og bland det i dejen.

Man kan  halvere dejen og bruge 2 forskellige nødder - feks. hasselnødder og valnødder el. cashewnødder.

Del dejen i 16 stykker el mere afhængig af hvor store du vil have dem - Mine er ca.8-10cm i diameter
inden de er bagt. Færdige diameter er ca 15 cm.

Tag en bageplade med bagepapir og sæt 4 klatter el. 8...

Tryk dem flade, så de får den tykkelse du ønsker.

Bages ca 8-10 minutter til de er svagt lysebrune i kanten og stadig ser lidt våde ud i midten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar