søndag den 24. februar 2013

Kyllingebryst med fyld og baconsvøb (2 pers)


Aften -  2  pers

FASE 1 = bacon   - kan også spises i FASE 2= så kan du få Parmaskinke omkring

2 store kyllingebryster

Sovs:
6 spsk. fromage frais
2 spsk. hakket frisk esdragon
  el. 2 tsk tørret esdragon
1/4 tsk dijonsennep
4 skiver bacon
1 tsk knust rosepeber el. alm peber

Afpuds kyllingestykkerne.
Skær en lomme i siden af hver bryst.

Rør fromage frais, estragon og sennep sammen tilsæt krydderier.

Kom halvdelen i brysterne. Vikl bacon omkring.
Steges over middel varme på en sliplet pande 5-7 minutter på hver side afhængig af størrelse.

Tag Panden af varmen og lad brysterne hvile et par minutter.

Skær brysterne diagonalt og server med resten af sovsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar