søndag den 24. februar 2013
Kyllingebryst med fyld og baconsvøb (2 pers)
Aften - 2 pers
FASE 1 = bacon - kan også spises i FASE 2= så kan du få Parmaskinke omkring
2 store kyllingebryster
Sovs:
6 spsk. fromage frais
2 spsk. hakket frisk esdragon
el. 2 tsk tørret esdragon
1/4 tsk dijonsennep
4 skiver bacon
1 tsk knust rosepeber el. alm peber
Afpuds kyllingestykkerne.
Skær en lomme i siden af hver bryst.
Rør fromage frais, estragon og sennep sammen tilsæt krydderier.
Kom halvdelen i brysterne. Vikl bacon omkring.
Steges over middel varme på en sliplet pande 5-7 minutter på hver side afhængig af størrelse.
Tag Panden af varmen og lad brysterne hvile et par minutter.
Skær brysterne diagonalt og server med resten af sovsen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar