søndag den 24. februar 2013

Fisk med topping og dildcreme



2 pers.

400 g Kuller el. Torsk el. Sej
Saften af ½ citron
1½ spsk havreklid
1-2 fed finthakket hvidløg
1 tsk finhakket citronskal
2 spsk finhakket persille

DildCreme
1 dl yougurt naturel
2 spsk klippet dild
1 nip salt

Endvidere
2 håndfulde rejer

Opvam ovnen til 190 grader.
Gå fisken efter for ben.
Skær den i portionstørrelser, som lægges i et fad beklædt med bagepapir.
Dryp citronsaft over

Bland havreklid, hvidløg, citronskal og persille sammen.
Fordel blandingen oven på fiskestykkerne.

Sæt fadet midt i ovnen i cirka 10 min. afhængig af fiskens tykkelse.

Dildcremen røres sammen.

Der pyntes med rejer....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar