søndag den 24. februar 2013

Kalvefrikadeller med dijoncreme


2 pers.

600g hakket kalvekød  3-7%
1 æg
3 spsk havreklid
2 spsk hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk BBQ krydderi

Dijoncreme
2 dl græsk youghurt
1 spsk hakket syltet agurk
2 spsk hakket persille
1 tsk hakket persille
1 tsk dijonsennep
1/8 tsk gurkemeje
1 nip salt

Tilbehør
en håndfuld bredbladet persille

Rør det hakkede kød med æg, havreklid, løg, hvidløg og BBQ krydderi.

Lad farsen hvile, mens ovnen varmes op til højeste varme.

Form farsen til frikadeller med en spiseske.

Læg dem på en bageplade med bagepapir.

Steges øverst i den varme ovn i ca. 4 min. på hver side.

Dijoncreme

Rør youghurt, syltet agurk, persille, sennep og gurkemeje og salt sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar