søndag den 24. februar 2013

Fish & Chips

4 store rødspættefiletter
2 piskede æggehvider
2 spsk. havreklid
1 nip salt
1/4 tsk peber
1 tsk olie

Chips
400 g knoldselleri
1 tsk olie

A la remoulade
1½ dl fromage frais
½-1 tsk mild karry
50g revet gulerod
3 spsk grofthakkede syltet agurk
1 nip salt
peber

CHIPS
Opvarm ovnen til 225 grader.
Skær skrællen af selleri og skær derefter i stave.
Vend sellerierne i olien på en plade med bagepapir.
Steges i ovnen i ca 20 min. til de er sprøde og gyldne.
Vendes undervejs.

A la Remoulade
Rør fromage frais med karry sammen.
Vend gulerod og syltet agurk i.
tilsæt salt og peber.

Fish
Ved rødspætterne i æggehvider og dernæst i havreklid krydret med salt og peber.
Kom olien på en sliplet pande og fordel med et stykke køkkenrulle.
Steg rødspættefiletterne over middelvarme 2-3 min. på hver side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar