søndag den 3. februar 2013

Frokostmuffins m/kylling og grønt



(12 - 14 stk)   kan fryses -  så er der til nem frokost en anden dag - 2 pr. gang

700g kyllingefilet

2 store gulerødder
2 mellemstore løg
400g Broccoli
6 æg (XL)
2 tsk timian
1 tsk karry
1 tsk peber
1 nip salt

dråber af olie til formene

Tilbehør: en håndfuld krebsehaler (rejer), dryppet med citronsaft
               yougurt natural og dildkviste..

Opvarm ovnen til 200 grader.
Kør kødet i foodprocessor til det er findelt. Hæld det op i en skål.
Skræl gulerødder og skær dem i grove stykker - der også køres i foodprocessor og hakkes til mindre stykker.
Pil løget og kør dem i foodprocessor - til de er hakket groft.
Del broccolien i grove stykker og kør dem i foodprocessor til de er findelte.

Bland alle ingredienser sammen og tilsæt sammenpiskede æg, karry, timian, peber og salt og rør herefter det hele godt sammen og fordel det herefter i små  olierede muffinforme ca. 12-14 stk.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca 20-22 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar