lørdag den 4. august 2012

Gazpacho med grillede kammuslinger (2 pers)

opskrift fra Vester Skerninge Kro - SKAL prøves inden længe 4/8-2012.....

1 kg solmodne tomater
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
100 gram blegselleri
½ agurk
2-3 hvidløgsfed
frisk chili (alt efter temperament)
evt. lidt tomatjuice

Frisk kammuslinger

Alle ingredienser skylles og skæres i små stykker og kommes i en blender.
Blend Grundigt.
Tilsæt evt lidt tomatjuice
Suppen sigtes og smages til med olivenolie samt salt og peber.
Stil suppen i køleskabet. Den må gerne står til næste dag.

Kammuslingerne krydres med salt og peber - Grilles eller steges på pande i ca. 1 minut på hver side.

Suppen hældes i dybe tallerkner og kammuslinger anrettes i midten. Pynt evt med lidt blegselleri, sprød agurk, tomat og brødcroutons.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar