fredag den 11. november 2011

Bruschetta med Tomatmiks

8 skiver frisk flute -
Disse sættes i ovnen til de er let ristede. Herefter tages 1 hvidløg og dette køres frem og tilbage på brødskiverne.

Tomatmiks:
3 tomater skæres ud i både og kerner og alt flydene pilles fra og derefter skæres tomaterne i meget små stykker.
De blandes med lidt hakket persille og kørvel el koriander.
Det hele røres sammen med lidt salt og er nu klar til at blive puttet på fluteskiverne og kan serveres straks - og ellers må man lade fluteskiverne stå til gæsterne har sat sig.


Ratatatouille er også godt ovenpå - evt. med en lille smule revet ost og et stykke parmaskinke på og så ind i ovnen i 4-5 min. ved 200grader.


12 stk Bruschetta med røget laks, tomat og avocado

2-3 solmodne tomater
1 frisk chili
1 ll rødløg
2 spsk limesaft
1 spsk olivenolie
1 avocado
100g røget laks
salt og peber
12 skiver flute
1-2 spsk olivenolie

Skyl tomaterne, halver dem og skrav kernerne ud. Skær frugtkødet i små tern.
Skyl chilien, halver den og skrab frøene ud. Hak chilien fint.
Pil rødløget og hak det fint.
Vend det hele sammen med limesaft og olivenolie

Halver acocadoen skræl frugtkødet ud og skær det i små tern.
Vend dem i tomatbld.

Skær laksen i små stykker, vend dem i og smag til med salt og peber.

Rist brødet og pensl det med olivenolie

Fordel toppingen på brødet, pynt evt med frisk basilikum og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar