mandag den 29. august 2011

Spinattærte (2 pers)




-10g gær - 1 dl lunken vand - 1 tsk salt - ca 3 dl Durummel -
450 g spinat - 1 hk. løg - 2 æg - 1 dl A38 - salt og peber - lidt revet muskatnød - 80g revet parmesanost
4 skrællede gulerødder
Rør gæren ud med vand og salt og tilsæt mel, til dejen er smidig og slipper bordet.
Pak den ind i plastfilm og sæt den på køl 30 min.
Slå dejen ned, rul den ud og kom den i en tærteform med BAGEPAPIR ellers brænder den fast.
Forbag bunden ved 200 grader i 10-15min.
Damp spinat og løg i den smule vand der hænger ved spinaten, og lad grøntsagerne dryppe af i en sigte.
Bland æg og A38 sammen med salt og peber og muskat og vend spinat og løg heri. Kom fyldet i tærteformen og drys med revet parmesanost.
Bages ved 200 grader i 20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar