torsdag den 25. august 2011

Aubergine som i Parma m/grøn salat

1 aubergine
½ ds fl. tomater
1 gulerod i tern
50 g selleri i tern
salt og peber
2 spsk Basilikum hakket
4-6 blade Iceberg
½ dl ærter - frosne
2-3 dråber citronsaft
1½ tsk citronolie
1 grovbolle el. 1 skive groft brød

Auberginen skæres i skiver. Læg den sammen igen, som om den var hel og bag den i ovnen ved 175 grader i 30minutter til skiverne er bløde og møre.
Fordel dem i et lille ovnfast fad.
Mens de bager, koges flåede tomater, gulerod og selleri sammen. Når grøntsagerne er møre, blendes de til en sauce og smages til med salt og peber.
Fordel saucen over auberginen og drys med basilikum og parmesan.
Gratineres i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Grøn salat: bland icebergsalat, ærter - citronsaft og citronolie sammen og server salaten til den varme auberginen sammen med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar