fredag den 18. marts 2011

Stikkelsbærgrød



3/4 kg knap modne stikkelsbær (grønne)
4 dl vand
ca. 250 g sukker (ca 3 dl)
2 spsk kartoffelmel

Tilbehør : mælk el. fløde


Kom stikkelsbærrene i en gryde og bring den i kog.

Lad bærrene koge i ca. 5 min. ved svag varme til de har skiftet farve og er revnet.

Tag gryden af varmen og smag til med sukker. Bring atter grøden i kog og rør nænsomt, til
sukkeret er opløst.


Tag atter gryden fra varmen og rør kartoffelmelet med lidt vand. Rør kartoffelmelblandingen i
grøden. Herefter må den ikke koge - SÅ bliver grøden lang.

Hæld stikkelsbærgrøden i en skål og drys med lidt sukker, så den ikke trækker skind.
Lad den stå , til den er helt afkølet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar