torsdag den 17. marts 2011

Porretærte



DEJ:
250g mel
1½ dl koldt vand
1/4 tsk salt
2 spsk. eddike
100 g margarine
FYLD:
2 porre
3 æg
2 dl cremefraiche
salt og peber

1 pk bacon

Dejen røres sammen i food-processor og stilles på køl i ca 30min. herefter rulles den ud og lægges i en smurt tærteform, der kan prikkes med en gaffel og læg evt. lidt staniol med ris på, for det dejen ikke skal boble op i midten under bagningen. Bages i ca. 15 min.

Svits bacon pæn lysebrun.
Brug stegefedtet til at svitse de skråtskårne porrer til de er faldet lidt sammen.
Pisk æg og cremefraiche sammen.

Herefter hældes porrerne over i den forbagte dej og derefter cremefraiche blandingen.
Til sidst pyntes med baconen.

Det hele bager nu i ca 25 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar