onsdag den 17. november 2021

Caesar Salat

 Caesar Salat  (1pers)


2 hjertesalat skæres i strimler

1 kyllingebryst Stegt ca 120-150-gram skæres i små strimler

1 skive toastbrød

20 g revet parnesan

1 nip salt


Dressing

0,5 dl yougurt nat.

1 æggeblomme 

1 hvidløg

2 spsk hvidvinseddike


Pisk yougurt, æggeblomme, presset hvidløg, salt,  og hvidvinseddike sammen til en dressing

Fjern de yderste blade af salaten og skyl. del et af dem i to- pensl skærefladen med en smule olivenolie,.

Lunsteg de halve salathoveder på skærefladen i et til to minutter på en varm pande


Steg kyllingestykkerne på panden


Pensl toastbrød med resten af olivenolien på begge sider krydr med et nip salt og rist dem på panden.

til det er sprødt på begge sider.

eydr med friskkværnet peber.


Kilde: Sense

Ingen kommentarer:

Send en kommentar