tirsdag den 10. marts 2015

Pizza -LCHF



400g blomkål
150g revet ost
2æg
2 dl loppefrøskal
1 dl Pofiber
2 tsk oregano


Pynt
5-6 spsk Passata
1 pk Parma skinke
 200g revet ost
10-12 sorte oliven
5-6 solt.tomater i olie
evt lidt rucola til pynt


Kør blomkål fint i foodprocessor.
Hæld det i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser.
Saml dejen godt med hænderne.

Opvarm ovnen til 230 grader i varmluft.
klat blomkålsdejen ud på bagepapir og flad den ud med hænderne.

Bag nu i ca. 10 min.

----------------------------------------------------------------

smør pizzaen med Passataen og læg herefter ost på og lidt parmaskinke 1 pk

og bag den yderligere  ved 230 grader i ca. 5-7 min. (5-10)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar