onsdag den 3. september 2014

Osmansk Gryderet

ca 400-600g Kød(Lam, kylling el. oksekød)

½ squash
½ Aubergine


1 chili
3 fed hvidløg
2 løg

1 rød Peberfrugt

Osmansk krydderi
3 ds hakkede tomater

Skær kødet i tern

Bland det osmanske krydderi med olivenolie og lad kødet marinere i blandingen i et par timer

Hak Chilien og hvidløg fint

Hak resten af grøntsagerne i mundrette bider

Steg kødet i en gryde og tilsæt grøntsagerne når kødet er brunet

Tilsæt hk Tomater og lad retten simre i en halv time.

Smag til med salt og peber.

Hældes derefter i ovnfast fad  og kan derefter varmes 200 grader i 3o-45 min

Drys med revet ost inden servering.

OSMANSK KRYDDERI

½ tsk Muskatnød  - 1 spsk kanel  - 1 spsk nelliker - 1 spsk koriander - 1 spsk spidskommen
1 spsk kardemomme - 1 tsk Chili - 1 spsk sort peber - 1 spsk paparika

Bland hele moletjavsen sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar