mandag den 1. september 2014

Kylling i Cremet peanutssaucce

600g kyllingefilet

Cremet peanutsauce
2 dl kokosmælk
1-2 tsk karrypasta (farve efter behag)
2 dl piskefløde
saft af 1 lime
2 spsk tamari Soya
4 spsk peanutbutter
kokosolie til stegning el smør

dusk finthakket koriander
2 fintsnittede forårsløg
1 æble m/skræl i finde både
fintrevet skal af økolime
1 lille håndfuld peanuts

tilbehør
1 portion blomkålsris


  Skær kyllingen i tern og gennemsteg dem på panden el. i en gryde v/ middelvame i kokosolie

Saucen:
varm lidt kokosolie op på en sauterpande og tilsæt karrypastaen.
Lad karrypastaen riste list dog uden at branke. Det fremhæver smagen.

Tilsæt kokosmælk , fløde og limsaft - tamari og peanutbutter og rør, til saucen er ensartet i konsistensen

Tilsæt kyllingeternene og lad det hele simre lidt-  smag til med salt og peber

Bland drysset sammen og kom det over retten til sidst og server den rygende varm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar