onsdag den 4. juni 2014

Pizza


1 . Pizza-dej:
    10 g gær
    1½ dl.lunken vand
     ½ tsk salt
    1 spsk. Olie
   150g durum hvedemel
    100 g hvedemel

 2. Spinatfyld:
    3-4 løg
    3 fed hvidløg
    500 g frisk spinat
     1 pk.Parma
    1 spsk olie
   175 g ost revet
    Salt og peber
 
3. Endvidere:
   1 dl. Fromage frais
   Tørret oregano

 4. efter 1. bagning: bages yderligere 5-10min
   70-80 g tørret parmaskinke
    100 g revet mild ost
 
 
1.
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt salt og olie. Hæld melet i lidt ad gangen, og ælt dejen grundigt igennem på et meldrysset bord.
Lad dejen hæve under et klæde et lunt sted ca. 1.time.
2.
Skær løgene i halve skiver og hak hvidløgene fint. Fjern de grove stilke fra spinatbladene.
Varm olien i en gryde og steg løgene, til de er møre.
Tilsæt hvidløgene og spinatblade og rør i gryden til spinaten er faldet sammen. Drys med salt og peber.
3.
Slå dejen ned og ælt den godt igennem. Rul den ud til en stor flad ca.3 mm. Tynd pandekage.
Læg den i en pizzaform til webergrill el. ovn og
fordel fromage frais på bunden og drys med oregano. bages i ca 15 min
 

4.
læg Parma på når den er bagt og ost bag yderligere 5-10 min.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar