onsdag den 4. juni 2014

Lynstegt kål og porre

2 pers.

1 porre
200g savojkål
1 peberfrugt
8 cherrytomater
2 spsk olivenolie
1 tsk karry
1 tsk esdragon
lidt stødt muskat
2 spsk. tamari soya
saften fra 1 lime
½ tsk kanel
1 spsk Sukrin ( Stevia)
30g hasselnødder

Snit porre og kål fint
Skær peber i Tern.
del Cherrytomater i halve

Kom olie på panden og svits karryen i olien i 1 minut

Tilsæt porre kål og pebertern og resterende krydderier, Soya og limesaft undtagen Sukrin og
nødder og lad det simre i 10 minutter.

Tilsæt halverede tomater efter 5 minutter og lad dem simre med de sidste 5 min

Smag til med salt peber og sukrin.

Drys med hakkede mandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar