søndag den 23. marts 2014

Koteletter i fad (2 pers)

½ hvidkål  200g
½ porre el 1 løg
½ squash
½ æble
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
400g svinekoteletter
salt, peber og karry
1,25 Milda madlavningsfløde
½ spsk grovkornet sennep
1 ds. flåede tomater
salt og peber

evt lidt hk. persille

Tilbehør : Perlebyg el. ris  til dem der ikke er skrump

Skær kålen i fine tynde strimler.
Skær porre i skiver
Riv squashen og æblet
Hak hvidløget fint
Vend grøntsagerne i olivenolie kom dem i et stort ildfast fad.
Ved koteletterne i salt, peber og karry  og brun dem på en tør pande.
Læg dem oven på grøntsagerne.
Rør fløde, hk. tomater og sennep sammen og hæld det over koteletterne og grøntsagern
drys med salt og peber

Bag retten ved 200 grader i ca25 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar