mandag den 15. juli 2013

Stikkelsbær/kiwi syltetøj


400g Stikkelsbær
400g Kiwi
2 spsk Vand   el.(ufilt.<Æblejuice - el. konc.Hyldeblomstsaft)
1 usprøjtet  LIME  og lidt saft fra ½ lime
1 vaniljestang
225g rørsukker

ca. 2½ tsk Melatin + 2tsk sukker
1 lille tsk Atamon tilsidst

Skyl og nip bærrene, skræl kiwierne og skær dem i mindre stykker.
Kom frugten i en gryde sammen med vand og skal fra limefrugten.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud og tilsæt begge dele sammen med rørsukkeret.
Kog blandingen i 8 min.
Tilsæt melatin under omrøring og tilsidst når gryden er taget af varmen en lille tsk-fuld Atamon
der også røres rundt.
Fyldes på Atamon skyllede glas og lukkes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar