lørdag den 11. maj 2013

Knækbrød

Maria Nielsen

Kilde: Fit Living

Sprødt knækbrød

2 plader – ca. 40 stk.

1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø – både hvide og sorte
1 spsk chiafrø
1 tsk bagepulver
1 spsk salt
50 g rugmel
175 g hvedemel
¾ dl rapsolie
1¾ dl til 2 dl vand

SÅDAN GØR DU: Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Del dejen i to portioner og rul hver af dem tyndt ud mellem to stykker bagepapir og læg dem på bageplader. Rids hver plade i 20 stykker og bag dem gyldne og sprøde ved 200° i ca. 20 minutter. Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.

Energi pr. stk.: 60 kcal, fedt 50%, protein 12%, kulhydrat 38%.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar