mandag den 25. februar 2013

Mit køle og køkkenskab/skuffer

SMØR - letsaltet LURPAK og nogen gange THIESE
MÆLK - skummetmælk, sødmælk
ÆG        - helst de store Morgenæg L/XL
Britisk cheddarost  og  italiensk parmesan
Rigtig gode marmelader, blåbær, jordbær og boysenbær
Kaffebønner Piazza D'ORO ESPRESSO - arabica Estremo
Havregryn og havreklid
Kakao
Chokolade 70% - 86%
Kapers små saltede
Cornichoner
Vanillestænger - Papa New Guninea og Tahiti
Mel   - italiensk hvedemel tipo 00, Rugmel og grahamsmel , speltmel, alm. hvedemel
Sennep     dijon og ravigotti grovkornet dijonsennep
Nødder - pinjekerner, valnødder, mandler, hasselnødder, peanuts og Cashewnødder, chio frø
Tørret frugt- Rosiner, svesker, dadler og abrikoser
Sirup - lys og mørk og ahornsirup, rørsukkersirup, granatæblesirup-Tyrkiet, Selleberg -kirsebærsirup
OLIER -  rigtig god jomfruolivenolie, rapsolie, vindruekerneolie, Citronolier
Oliven - grønne oliven med mandler i og sorte

Peber - sorte peberkorn og rosa peber
Bønner -  Røde kidney, og mix blanding, Tørrede Sort Trompet Svampe
Ris mm.  - Basmati, bulgur og couscous, Qinoa, Røde - Grønne og Belugalinser, Perlespelt
SALT - alm groft salt, Maldon seasalt, kværnesalt og Læse sydesalt
Tørrede krydderier- Koriander, Fennikelfrø, Sennepsfrø, Sesamfrø, Stjerneanis
                                    Spidskommen, Hel allehånde, Nelliker, Safran, Nigellafrø
                                    Laurbær, Lakridsrod, Timian, Oregano, Basilikum, MadrasKARRY,
                                    sorte/hvide birkes, Nigellafrø, HOLMs bombayCarry, HOLMs røget salt
Kerner  - solsikkekerner, hørfrø, græskar, sesamfrø
Sukker - Melis, rørsukker, muscovadosukker, brun farin, vanillesukker, akacie honning
                alm. honning, Sukrin og Sukrin Gold
Dåser - majs, makrel i tomat. Torskerogn, Tun
Tomater - Flåede tomater hakkede, tomatpuré, soltørrede tomater, HEINZ tomatketchup
Eddiker - Hvidvinseddike /Rødvidseddike, hvid/rød Balsamico, sherryeddike, æbleeddike
Sauce - Tabasco,  China Soya, Kethap manis, thai fishsauce, Østerssauce, Worcestershire sauce,
              Teriyaki marinade, sur/sød chilisauce, ØKO Soya, Tamari Soay


Ingen kommentarer:

Send en kommentar