onsdag den 30. januar 2013

Wraps med kyllingelever i tomatsovs


Aften - 2 pers

Wraps 2 stk.
3 spsk havreklid
2 store æggehvider (xl)
3 spsk vand
3 spsk fromage frais 0,2 %
1 tsk esdragon
1 nip salt

Pisk klid, æggehvide, vand fromage frais og salt sammen.

Bag 2 wraps på en slip-let pande.

Tilbehør

BACON - 2 skiver -
Steg bacon  sprød på panden og gem til senere.

1 spsk hakket persille
1-2 spsk fromage frais

Fyld

1 lille finthakket løg
300 g kyllingelever
1 spsk tomatkoncentrat
1 fed finhakket hvidløg
1/4 dl vand
½ tsk timian
1 nip salt og peber

Fjern hinder og sener fra kyllingeleveren.
Skær derefter kyllingeleveren i små tern.
Sauter løgene til de er klar og på slip - let pande.
Skru op for varmen og steg leveren med til den skifter farve.
tilsæt tomaten og hakkede hvidløg - tilsæt vandet og lad det simre i 2 min.

Fyld kyllingesovsen på wrappen- bacontern, persille og fromage frais og rul den sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar