fredag den 18. maj 2012

Mørbrad m/friskost og grøn kartoffelsalat og spidskål

Mørbrad til 2 pers.
400g Mørbrad (renset for sener og hinder
4 spsk. fintsnittet forårsløg
4 spsk. philadelphia friskost
Salt og friskkværnet peber

Mørbraden skæres op på langs og friskosten smøres ud på mørbraden - bank evt. først på den så den bliver lidt flad.
Læg forårsløgene på og krydr med salt og peber.
Svits den hurtigt på panden på begge sider og læg den i et fad og steg ved 200Grader i ovnen i 30 min.


Grøn Kartoffelsalat
350g kogte kartofler
1 bdt Grønne asparges
ca.100 g grønne ærter (frosne) optøs
1 bdt dild

Skær de grønne asparges i 4 cm stykker og kog dem i 1 min. Afkøl.

Bland de kogte kartofler - asparges - ærter og dild godt.

Dressing:
1 spsk. vineddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk dijonsennep
1 tsk salt
friskkværnet peber

Dressingen røres sammen og hældes over den grønne kartoffelsalat der lige røres lidt rundt med dressingen.

Spidskål
½ spidskåls hoved - skæres i kvarte - der koger i 3 min.  Senere lige inden det skal serveres svitses det kort på panden i lidt smør.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar