onsdag den 18. april 2012

BALI suppe


1tsk olie
2 porrer i tynde skiver
1 rød peber i tynde strimler
400g gulerødder i tynde strimler
1 ll. rød chili i meget tynde skiver
400g kyllingekød i tynde strimler
1 spsk st. ingefær
1 tsk gurkemeje
2 spsk. paprika
1 ltr. god hønsebouillon
1 dl light kokosmælk
salt og peber
Varm olien i en gryde og svits porrer, rød peber, gulerødder og chilistykker heri uden at de bliver bruner.
Kernerne fra chilien kan fjernes hvis man ikke er vant til stærk mad.
Tilsæt kyllingekødet og svits det ganske let.
Kødet må ikke blive brunt, men skal kun lige vendes.
Tilsæt krydderuíerne sammen med hønsebouillonen og kokosmælk.
Bring suppen i kog. Skru ned og lad suppen simre ca 5 min. ved svag varme.
Smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar