fredag den 15. juli 2011

Squashpandekager evt med tzaziki el. yougurtsauce




500g courgetter, groft revet + ½ tsk salt

2 æg let pisket
2 spsk hk. bredbl. persille
1 spsk hk. mynte
8 forårsløg
60g mel
200 g feta skåret i tern
salt og peber

Drys squashene med salt og lad dem stå i 10 min. Pres vand af dem og bland dem med æggemassen. Rør det let sammen med en gaffel og læg små klatter på panden med en ske.
Tryk dem lidt flade og steg, til de er gyldne på hver side.

Yougurt sauce
2 dl yougurt naturel
2 spsk blandede krydderurter (persille, purløg og mynte)
saft fra 1 limebåd
salt og peber
Bland ingredienserne til saucen i en skål og smag til med salt og peber og server iskold.

Server pandekagerne med yougurtsaucen, limebåde og græsk salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar