onsdag den 9. marts 2011

Makronmuffins (Rikkes)

250 g mel (4 dl)
450 g sukker (5 dl)
250 g makroner
200 g smør (2 dl Oliemargarine)
2 tsk. mandelessens
6 æg

32 muffinforme på 2 bageplader med bagepapir på nr.1 forneden og nr. 3

Æg og sukker piskes til en luftig tyk hvidlig masse.
Smørret smeltes og blandes i den luftige masse.
Herefter kommer du mel og mandelessens i.
Makronerne kommes i en pose og knuses til små stykker, hvorefter de kommes i dejen.

Dejen kommes i muffinsforme og bages i en kold ovn der står ved 160 grader i ca 25 minutter og sluk og bag videre i 10 min. Tag kagerne ud og stil dem på en rist.

Dog kan det godt tage længere tid, hvis det er store muffins.
Tjek ved at prikke med en strikkepind, når dejen ikke længere hænger i er de færdige.

Herefter sættes muffinsene over på en rist så de kan blive dejligt sprøde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar