tirsdag den 22. marts 2011

Indonesisk kylling


1 kylling (1.6kg)

3 tsk. hk.røde chilier
3 fed hvidløg
2 tsk knust peberkorn
2 tsk farin
2 spsk. soja
2 tsk st. gurkemeje
1 spsk. limejuice.


30 g hk. smør


Forvarm ovnen til 180 grader. eller forkog stykkerne og grill dem

Skær kyllingen i halve og læg kødet med skindsiden opad på risten over bradepanden og stik kyllingespidserne ind under så de ikke brænder på og steg i 30 min.

Bland chili, hvidløg, peberkorn og farin i foodprocessor eller morter og blend det hurtigt til det er jævnt.


Tilsæt soja, gurkemeje og limejuice og kør med hurtige stød el. mal hvis der bruges en morter.

Indtil det er godt blandet.

Smør blandinge over kyllingen og steg videre i 25 - 30 min. eller til kødet er gennemstegt og skindet har en varm rød farve

Ingen kommentarer:

Send en kommentar