torsdag den 10. marts 2011

Gulerodskage



7 æggeblommer
100 g sukker
100 g brun farin
1 lime
2 spsk limesaft
1 spsk olie

250 g hakkede hasselnødder
200 g fintrevet gulerødder

100g hvedemel
1tsk bagepulver
1 knsp fint salt

de 7 æggehvider piskes med:
100 g sukker

Pisk æggeblommerne med sukker og farin til det er skummende.

Rør forsigtigt fintrevet limeskal, saft og olie i dejen.

Smid evt. nødderne ned i foodprocessor hvis en sådan bruges og de kører med rundt nogle gange til nødderne er hakkede. ellers må de hakkes først og så siden i dejen.

Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og vend det i dejen, sammen med de revne gulerødder.

Pisk æggehviderne med sukkker og vend i dejen.

Hæld den i en smurt form ca. 35 x 25 og bag den ved 175 grader i ca 25 min. tjek efter med en strikkepind om der er dej der hænger på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar