torsdag den 10. marts 2011

Flute med soltørrede tomater (3 stk.)

1 dl ylette
2 dl håndvarmt vand
25 g gær
6 soltørrede tomater i olie
2 tsk olie (gerne fra tomaterne)
2 tsk. koncentreret tomatpure
1 tsk salt og lidt peber
1 tsk. tørret oregano
100 g durum mel
275 g pizzamel el alm hvedemel

Rør ylette og vand sammen og opløs gæren heri.
Skær tomaterne i små stykker og rør dem i sammen med olie, tomatpure og krydderier.
Rør først durummel i dejen og dernæst pizzamelet lidt ad gangen.
Dejen skal kunne æltes på bordet, men må ikke være alt for fast.
Ælt godt i 5-10 min.
Lad den hævet tildækket 1 time.
Ælt igennem og form 3 flutes, sno dem evt. og lad efterhæve på pladen i 20 minutter.
Pensl med koldt vand og bag dem på næstnederste rille i en 225 grader varm ovn i 15-20 minutter.
Afkøles på en bagerist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar