4 æg (evt en ekstra æggehvide)
120 g sukker
½ stang vanille
500g Mascarpone
4 dl. stærk kaffe
1 dl Ameretto (el.likør 43)
1½ pk Ladyfingers
Kakao
Del æggene - rør blommerne med sukker og vanille til en lys æggesnaps. Rør Mascarpone i.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i massen. Sidst jeg lavede brugte jeg en ekstra æggehvide og den blev så fin. (jan 2012)
Læg i et aflangt fad Ladyfingers, der er dyppet i kaffelagen blandet med Ameretto. De skal dække bunden helt. evt. knæk dem så de passer.
Herefter lægges et lag creme og derefter nok et lag Ladyfingers. Slut af med creme og sæt formen på køl til næste dag. (4-5 timer kan gå)
Drys Kakao over inden servering.
120 g sukker
½ stang vanille
500g Mascarpone
4 dl. stærk kaffe
1 dl Ameretto (el.likør 43)
1½ pk Ladyfingers
Kakao
Del æggene - rør blommerne med sukker og vanille til en lys æggesnaps. Rør Mascarpone i.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i massen. Sidst jeg lavede brugte jeg en ekstra æggehvide og den blev så fin. (jan 2012)
Læg i et aflangt fad Ladyfingers, der er dyppet i kaffelagen blandet med Ameretto. De skal dække bunden helt. evt. knæk dem så de passer.
Herefter lægges et lag creme og derefter nok et lag Ladyfingers. Slut af med creme og sæt formen på køl til næste dag. (4-5 timer kan gå)
Drys Kakao over inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar