Blomme/ rabarbermarmelade
500g blommer
500g rabarber
(500g æbler)
1 dl Vand / Cognac / ufiltr. æblejuice (vælg selv)
500g sukker
1 tsk Vanilje / lidt Citronsaft
1-2 tsk Melatin + sukker
1 tsk Atamon
Æbler skrælles og befries for kernehuset. Skæres i tern. (kan køres gennem en blender)
Blommer frigøres for stenen. og skæres i kvarter. (kan køres gennem en blender)
Rabarber skæres i skiver.
Marmeladen koges med væske op i ca 10 min. og der tilsættes Vanilje eller ingefær.
Herefter kan tilsættes Melatin hvis det er nødvendigt.
Tages af varmen og der tilsættes ATAMON og hældes på glas.
500g rabarber
(500g æbler)
1 dl Vand / Cognac / ufiltr. æblejuice (vælg selv)
500g sukker
1 tsk Vanilje / lidt Citronsaft
1-2 tsk Melatin + sukker
1 tsk Atamon
Æbler skrælles og befries for kernehuset. Skæres i tern. (kan køres gennem en blender)
Blommer frigøres for stenen. og skæres i kvarter. (kan køres gennem en blender)
Rabarber skæres i skiver.
Marmeladen koges med væske op i ca 10 min. og der tilsættes Vanilje eller ingefær.
Herefter kan tilsættes Melatin hvis det er nødvendigt.
Tages af varmen og der tilsættes ATAMON og hældes på glas.
Kommentarer
Send en kommentar