Blomme/ rabarbermarmelade

500g blommer
500g rabarber

(500g æbler)

1 dl Vand / Cognac / ufiltr. æblejuice  (vælg selv)

500g sukker

1 tsk Vanilje / lidt  Citronsaft

1-2 tsk Melatin + sukker

1 tsk Atamon

Æbler skrælles og befries for kernehuset. Skæres i tern. (kan køres gennem en blender)

Blommer frigøres for stenen. og skæres i kvarter. (kan køres gennem en blender)

Rabarber skæres i skiver.

Marmeladen koges med væske op i ca 10 min. og der tilsættes Vanilje eller ingefær.

Herefter kan tilsættes Melatin hvis det er nødvendigt.

Tages af varmen og der tilsættes ATAMON og hældes på glas.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Langtidsstegt Culotte i stegepose

Studentens Pølseret

Brød i Römertopf (Kokotte-brød)