onsdag den 1. juli 2020

Sherperd Pie 4 pers


800g hk oksekød
1 løg
1hvidløg
2-3 dl bouillon
2 spsk tomatpure
1-2 spsk worchestershire sauce
2 tsk timian
salt og peber
smør el kokosolie til stegning

blomkålsmos

1 blomkål 800 g
50g smør
50g flødeost (pikant)
100 g revet ost mosarello f.eks.
salt og timian

Hak løg og hvidløg og svits det let.
Brun oksekød
tilsæt bouillon og tomatpure
LAd kødet simre i 20 min

kog blomkålet i ca 10 min
Hæld vandet fra og tilsæt smør og flødeost
lidt salt og timian med en stavblender

Rør det meste af osten i

Opvarm ovnen til 180 grader.

Hæld kødet i fadet og fordel blomkålsmosen over og resten af osten

bages i 20 min.indtil mosen er farvet.

Lad den køle i 10 min.

Server Grøn salat til  - eller dampet broccoli


Ingen kommentarer:

Send en kommentar