onsdag den 4. juni 2014

Makrelguf -frokost 2 pers

2 pers

½ rød peber
½ rødløg
1 håndful frisk persille
1 ds tun i vand
1 ds makrel i tomat
1 spsk mayo
2 spk kvark el lign.

200g grønt Peber, Gr Bønner, Agurk, Tomat, Blomkål
1 spsk olie
1 tsk karry
saften af 1 lime
60 g rugbrød
20 g hasselnødder

Hak peberfru, rødløg og persille fint.

Hæld vandet fra Tun
 Rør tun, makrel sammen med mayo, kvark finthk rød peber, rødløg
persille og salt og peber.

Skyl og snit grøntsagerne og vend dem i olie, karry og limesaft

Drys med salt og peber

Anret det grønne på to tallerkner  sammen med rugbrød toppet med makrelguf

Hak hasselnødderne og drys dem over maden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar