onsdag den 19. juni 2013

Grillet marineret Oksemørbrad

Kilde: Carsten Olsen - den skaldede kok

4 pers.

750g oksemørbrad

Krydderiblanding:
1 tsk knust peber
½ tsk paprika
2 tsk sukker
4½ tsk salt

Tilbehør:
1 bdt ruccula
hindbæreddike
1 håndfuld hindbær til pynt

Puds mørbraden fri for fedt og sener.
Bland krydderierne, gnid dem godt ind i mørbraden læg den i et fad og dæk med husholdningsfilm.

lad mørbraden trække i køleskabet i et døgn - vend den et par gange undervejs.

Grill mørbraden på en varm grill, den skal have ca 10 min på direkte varme.
Den giver en flot brun stegeskorpe.

Skær kødet i tynde skiver og server med rucula, hindbæreddike og friske hindbær.

Spis et dejligt hjemmebagt brød til og en god kraftig rødvin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar