mandag den 16. juli 2012

Svineskank - langtidsstegt



2 svineskanker (1.7 kg)
Skær sværen på langs og lav nedenstående krydderblanding.


Krydderbld:
1 tsk st. spidskommen
1 tsk st. ingefær
1 tsk gurkemeje
1 tsk salt
3/4 tsk st. kanel
½ tsk st. koriander
½ tsk cayennepeber
1 tsk paprika
1 tsk hvidløgspulver

Herefter vendes de 2 svineskanker i krydderblandingen og sættes på en rist der er lagt over et lille fad med
1 løg der er skåret i kvarte sammen med lidt Timianstilke og Rosmarinkviste

Dette sættes i ovnen ved 130 grader i ca 6 timer.


Tilbehør kunne være nogle dejlige grøntsager svitset kort på en pande i olie

200g Gulerod
200g Squash
100g Forårsløg
100g Sukkerærter - skær grøntsagerne i lange tynde strimler og steg dem hurtigt på panden

evt også lidt kogte nye små kartofler - afhængig af årstiden - evt også lige svitset kort inden servering på pande el. gryde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar