Rabarbertærte ala "Wendorff"

 





Dej

3 dl Hvedemel -1/2 dl sukker - 75g smør - 1 æggeblomme - lidt vand - lidt kartoffelmel til udrulning


Fyld

75g marcipan -300 g rabarber 50g sukker



Top 

100g marcipan - 3-4 æggehvider 


Smuldr smør i mel og sukker og saml dejen med æggeblomme og evt lidt vand

Stil dejen på køl i 30 min


Rul ud på drysset bord forbag tærten ved 200 grader i 30 min.


Drys 75 g marcipan i og læg rensede sukkervendte rabarere i  - Pisk hviderne stive og fold den revne marcipan i . 


Bag den færdig ved 200 grader i 25 min. 


serveres med creme fraiche

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Langtidsstegt Culotte i stegepose

Studentens Pølseret

Brød i Römertopf (Kokotte-brød)