Osmansk Gryderet
ca 400-600g Kød(Lam, kylling el. oksekød)
½ squash
½ Aubergine
1 chili
3 fed hvidløg
2 løg
1 rød Peberfrugt
Osmansk krydderi
3 ds hakkede tomater
Skær kødet i tern
Bland det osmanske krydderi med olivenolie og lad kødet marinere i blandingen i et par timer
Hak Chilien og hvidløg fint
Hak resten af grøntsagerne i mundrette bider
Steg kødet i en gryde og tilsæt grøntsagerne når kødet er brunet
Tilsæt hk Tomater og lad retten simre i en halv time.
Smag til med salt og peber.
Hældes derefter i ovnfast fad og kan derefter varmes 200 grader i 3o-45 min
Drys med revet ost inden servering.
OSMANSK KRYDDERI
½ tsk Muskatnød - 1 spsk kanel - 1 spsk nelliker - 1 spsk koriander - 1 spsk spidskommen
1 spsk kardemomme - 1 tsk Chili - 1 spsk sort peber - 1 spsk paparika
Bland hele moletjavsen sammen.
½ squash
½ Aubergine
1 chili
3 fed hvidløg
2 løg
1 rød Peberfrugt
Osmansk krydderi
3 ds hakkede tomater
Skær kødet i tern
Bland det osmanske krydderi med olivenolie og lad kødet marinere i blandingen i et par timer
Hak Chilien og hvidløg fint
Hak resten af grøntsagerne i mundrette bider
Steg kødet i en gryde og tilsæt grøntsagerne når kødet er brunet
Tilsæt hk Tomater og lad retten simre i en halv time.
Smag til med salt og peber.
Hældes derefter i ovnfast fad og kan derefter varmes 200 grader i 3o-45 min
Drys med revet ost inden servering.
OSMANSK KRYDDERI
½ tsk Muskatnød - 1 spsk kanel - 1 spsk nelliker - 1 spsk koriander - 1 spsk spidskommen
1 spsk kardemomme - 1 tsk Chili - 1 spsk sort peber - 1 spsk paparika
Bland hele moletjavsen sammen.
Kommentarer
Send en kommentar