Kylling i Cremet peanutssaucce
600g kyllingefilet
Cremet peanutsauce
2 dl kokosmælk
1-2 tsk karrypasta (farve efter behag)
2 dl piskefløde
saft af 1 lime
2 spsk tamari Soya
4 spsk peanutbutter
kokosolie til stegning el smør
dusk finthakket koriander
2 fintsnittede forårsløg
1 æble m/skræl i finde både
fintrevet skal af økolime
1 lille håndfuld peanuts
tilbehør
1 portion blomkålsris
Skær kyllingen i tern og gennemsteg dem på panden el. i en gryde v/ middelvame i kokosolie
Saucen:
varm lidt kokosolie op på en sauterpande og tilsæt karrypastaen.
Lad karrypastaen riste list dog uden at branke. Det fremhæver smagen.
Tilsæt kokosmælk , fløde og limsaft - tamari og peanutbutter og rør, til saucen er ensartet i konsistensen
Tilsæt kyllingeternene og lad det hele simre lidt- smag til med salt og peber
Bland drysset sammen og kom det over retten til sidst og server den rygende varm
Cremet peanutsauce
2 dl kokosmælk
1-2 tsk karrypasta (farve efter behag)
2 dl piskefløde
saft af 1 lime
2 spsk tamari Soya
4 spsk peanutbutter
kokosolie til stegning el smør
dusk finthakket koriander
2 fintsnittede forårsløg
1 æble m/skræl i finde både
fintrevet skal af økolime
1 lille håndfuld peanuts
tilbehør
1 portion blomkålsris
Skær kyllingen i tern og gennemsteg dem på panden el. i en gryde v/ middelvame i kokosolie
Saucen:
varm lidt kokosolie op på en sauterpande og tilsæt karrypastaen.
Lad karrypastaen riste list dog uden at branke. Det fremhæver smagen.
Tilsæt kokosmælk , fløde og limsaft - tamari og peanutbutter og rør, til saucen er ensartet i konsistensen
Tilsæt kyllingeternene og lad det hele simre lidt- smag til med salt og peber
Bland drysset sammen og kom det over retten til sidst og server den rygende varm
Kommentarer
Send en kommentar