Crumble Cake med efterårsfrugt
Kilde: Fyens Stiftstidende udklip sept.2014
600g æbler (Skrællet og skåret uí mindre stykker)
300g brombær
200g hvedemel
125g smør
100g muscovadosukker
100g hakkede nødder
200g lyst rørsukker
korn fra 2 vanilíestænger
smør, hvedemel, muscovadosukker og hasselnødder blandes og æltes sammen.
æblestykker og brombær blandes med rørsukker og vanilie og lægges i et ildfast fad
der er smurt med lidt smør.
Crumbledejen fordeles over frugten og kagen bages ved 180 grader i ca 30min til den er gylden.
serveres med creme fraiche el flødeskum
600g æbler (Skrællet og skåret uí mindre stykker)
300g brombær
200g hvedemel
125g smør
100g muscovadosukker
100g hakkede nødder
200g lyst rørsukker
korn fra 2 vanilíestænger
smør, hvedemel, muscovadosukker og hasselnødder blandes og æltes sammen.
æblestykker og brombær blandes med rørsukker og vanilie og lægges i et ildfast fad
der er smurt med lidt smør.
Crumbledejen fordeles over frugten og kagen bages ved 180 grader i ca 30min til den er gylden.
serveres med creme fraiche el flødeskum
Kommentarer
Send en kommentar