Tzatziki (6 pers)
1 ltr. Taverne Græsk Yghurt
1 agurk
1 tsk salt
3 knuste fed hvidløg
lidt salt og friskkværnet peber
Riv Agurken groft på rivejern. Bland den med 1 tsk salt og lad stå i ca ½ time
Kom agurken i en sigte og skyl hurtigt saltet af -
Knug Agurken fri for væde - evt i et klæde.
Vend forsigtigt agurk, hvidløg salt og peber
i yoghurten og lad tzatzikien trække tildækket i mindst ½ time i køleskab
1 agurk
1 tsk salt
3 knuste fed hvidløg
lidt salt og friskkværnet peber
Riv Agurken groft på rivejern. Bland den med 1 tsk salt og lad stå i ca ½ time
Kom agurken i en sigte og skyl hurtigt saltet af -
Knug Agurken fri for væde - evt i et klæde.
Vend forsigtigt agurk, hvidløg salt og peber
i yoghurten og lad tzatzikien trække tildækket i mindst ½ time i køleskab
Kommentarer
Send en kommentar