Makrelguf -frokost 2 pers
2 pers
½ rød peber
½ rødløg
1 håndful frisk persille
1 ds tun i vand
1 ds makrel i tomat
1 spsk mayo
2 spk kvark el lign.
200g grønt Peber, Gr Bønner, Agurk, Tomat, Blomkål
1 spsk olie
1 tsk karry
saften af 1 lime
60 g rugbrød
20 g hasselnødder
Hak peberfru, rødløg og persille fint.
Hæld vandet fra Tun
Rør tun, makrel sammen med mayo, kvark finthk rød peber, rødløg
persille og salt og peber.
Skyl og snit grøntsagerne og vend dem i olie, karry og limesaft
Drys med salt og peber
Anret det grønne på to tallerkner sammen med rugbrød toppet med makrelguf
Hak hasselnødderne og drys dem over maden.
½ rød peber
½ rødløg
1 håndful frisk persille
1 ds tun i vand
1 ds makrel i tomat
1 spsk mayo
2 spk kvark el lign.
200g grønt Peber, Gr Bønner, Agurk, Tomat, Blomkål
1 spsk olie
1 tsk karry
saften af 1 lime
60 g rugbrød
20 g hasselnødder
Hak peberfru, rødløg og persille fint.
Hæld vandet fra Tun
Rør tun, makrel sammen med mayo, kvark finthk rød peber, rødløg
persille og salt og peber.
Skyl og snit grøntsagerne og vend dem i olie, karry og limesaft
Drys med salt og peber
Anret det grønne på to tallerkner sammen med rugbrød toppet med makrelguf
Hak hasselnødderne og drys dem over maden.
Kommentarer
Send en kommentar