Koteletter i fad (2 pers)
½ hvidkål 200g
½ porre el 1 løg
½ squash
½ æble
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
400g svinekoteletter
salt, peber og karry
1,25 Milda madlavningsfløde
½ spsk grovkornet sennep
1 ds. flåede tomater
salt og peber
evt lidt hk. persille
Tilbehør : Perlebyg el. ris til dem der ikke er skrump
Skær kålen i fine tynde strimler.
Skær porre i skiver
Riv squashen og æblet
Hak hvidløget fint
Vend grøntsagerne i olivenolie kom dem i et stort ildfast fad.
Ved koteletterne i salt, peber og karry og brun dem på en tør pande.
Læg dem oven på grøntsagerne.
Rør fløde, hk. tomater og sennep sammen og hæld det over koteletterne og grøntsagern
drys med salt og peber
Bag retten ved 200 grader i ca25 min.
½ porre el 1 løg
½ squash
½ æble
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
400g svinekoteletter
salt, peber og karry
1,25 Milda madlavningsfløde
½ spsk grovkornet sennep
1 ds. flåede tomater
salt og peber
evt lidt hk. persille
Tilbehør : Perlebyg el. ris til dem der ikke er skrump
Skær kålen i fine tynde strimler.
Skær porre i skiver
Riv squashen og æblet
Hak hvidløget fint
Vend grøntsagerne i olivenolie kom dem i et stort ildfast fad.
Ved koteletterne i salt, peber og karry og brun dem på en tør pande.
Læg dem oven på grøntsagerne.
Rør fløde, hk. tomater og sennep sammen og hæld det over koteletterne og grøntsagern
drys med salt og peber
Bag retten ved 200 grader i ca25 min.
Kommentarer
Send en kommentar